Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt foarte fericită să continui să joc pentru Dunărea Brăila şi în sezonul următor. Este un loc în care mă simt acasă. Clubul este foarte serios şi face totul pentru a ne oferi condiţii foarte bune de joc pentru a ne atinge obiectivele, iar eu voi continua să muncesc din greu şi voi da tot ce pot pentru a ajuta clubul să obţină rezultatele de top pe care ni le dorim. Atmosfera din sală este uimitoare, mă bucură foarte mult şi simt energia fanilor noştri! Sunt recunoscătoare pentru tot ce trăiesc aici şi aştept cu nerăbdare să înceapă noul sezon. Creştem ca echipă şi putem face lucruri grozave împreună. Vreau să mulţumesc preşedintelui clubului, Adrian Manole, şi întregului personal, pentru încrederea în munca mea şi pentru buna colaborare în ceea ce facem”, a declarat Larissa Araújo după semnarea contractului.

Dunărea Brăila a mai prelungit, miercuri, două contracte: al interului stânga Maryia Kanaval, pe un sezon, respectiv al pivotului Nicoleta Balog, componentă a echipei naţionale, handbalista semnând pe încă doi ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.