Liderul WTA Simona Halep va juca direct în turul doi la turneul Kremlin Cup, de la Moscova, ea urmând să o întâlnească pe câştigătoarea confruntării dintre rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 35 WTA, şi sportiva australiană Ajla Tomljanovic, numărul 46 mondial, conform tragerii la sorţi care a avut loc duminică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Favorită 2 la Moscova este sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 6 WTA, care de asemenea joacă direct în turul secund, însă împotriva câştigătoarei unui meci între jucătoare venite din calificări sau lucky loser.

Pe jumătatea de tablou pe care se află Simona Halep este şi Mihaela Buzărnescu, numărul 25 mondial, care va evolua în primul tur cu jucătoarea din Belarus Aliaksandra Sasnovich (31 WTA). Halep şi Buzărnescu pot fi adversare abia în semifinale.

La Kremlin Cup joacă pe tabloul principal şi Irina-Camelia Begu, numărul 52 mondial, care o va întâlni în runda inaugurală pe Iulia Putinţeva (Kazahstan), locul 47 WTA.

În calificări la Moscova joacă astăzi Ana Bogdan, locul 78 WTA şi favorită 2, care o întâlneşte în turul doi pe spaniola Silvia Soler-Espinosa, numărul 184 mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.