Simona Halep, locul 7 WTA, a declarat, luni, că este foarte fericită pentru că a ajuns în sferturi la Wimbledon, un turneu special pentru ea, subliniind că este încrezătoare că spectatorilor le-a plăcut foarte mult meciul din optimi cu sportiva americană Cori Gauff.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte fericită că am ajuns iar în sferturi, este un turneu deosebit, special pentru mine, cred că spectatorilor le-a plăcut mult meciul. Anul trecut a fost cel mai bun, că am câştigat Roland Garros, iar acum scopul meu principal este să mă simt bine pe teren. Cu Shuai Zhang sper să-mi iau revanşa, voi da totul pe teren", a declarat Halep la Eurosport, imediat după meci.

Simona Halep, locul 7 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-3, pe jucătoarea americană Cori Gauff, locul 313 WTA, venită din calificări, în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon.

Halep va evolua în sferturi cu Shuai Zhang (China), locul 50 WTA, care a întrecut-o, cu scorul de 6-4, 1-6, 6-2, pe Daiana Iastremska (Ucraina), locul 35 WTA.

Zhang conduce cu 2-1 în partidele cu Halep. Victoriile chinezoaicei sunt din 2016, scoruri 6-4, 6-3, în turul I, la Australian Open, şi 6-0, 6-3, în optimi, la Beijing. Românca s-a impuns în 2012, în turul I la Indian Wells, scor 6-1, 6-1.

Calificarea în sferturi este recompensată la Wimbledon cu un premiu de 294.000 de lire sterline (328.000 de euro) şi cu 430 de puncte WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.