Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, joi, după calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati, că meciul cu Anastasija Sevastova nu a fost deloc uşor. Halep recunoaşte că nu joacă la cel mai bun nivel posibil, dar consideră "un mare plus" faptul că a reuşit să se impună chiar dacă a evoluat "mai puţin bine".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci dificil, deloc uşor. Pot spune că în acest moment nu joc cel mai bun tenis al meu, dar faptul că am câştigat chiar dacă joc mai puţin bine este un mare plus pentru mine. Îmi dă puţin mai multă încredere că mă pot descurca. Am câştigat împotriva jucătoarei numărul 15 din lume jucând nu aşa cum vreau. Este mare lucru. Sunt bucuroasă", a spus Halep, potrivit wtatennis.com.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 6-3, pe sportiva letonă Anastasija Sevastova, locul 16 WTA şi cap de serie 15, calificându-se în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

În faza următoare, Halep va evolua cu britanica Johanna Konta, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 7, sau cu Dominika Cibulkova din Slovacia, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 11.

Simona Halep a ajuns anul trecut în faza semifinalelor la Cincinnati, când a pierdut, cu 3-6, 4-6, în faţa germanei Angelique Kerber. În 2015, Halep a evoluat în finală, fiind învinsă de Serena Williams, cu scorul de 6-3, 7-6 (5).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.