Simona Halep a declarat, marţi, că a călătorit împreună cu Johanna Konta de la Bucureşti la Stuttgart şi au rezolvat diferendul de la întâlnirea de Cupa Federaţiei de la Mamaia, dintre România şi Marea Britanie. Românca a vorbit critic despre conflictul declanşat de Ilie Năstase pe teren, la meciul Sorana Cîrstea-Johanna Konta, precizând că nu i-a plăcut modul în care s-a adresat căpitanul-nejucător al României arbitrilor şi adversarelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După meci i-am cerut scuze Johannei pentru incidente, a fost ok", a declarat Halep, într-o conferinţă de presă, la Stuttgart, potrivit presei germane.

Simona Halep a fost critică la adresa lui Ilie Năstase, spunând că nu poate accepta un limbaj cum a avut el la FedCup.

"Ce a făcut el a fost greşit, în opinia mea... Modul în care a vorbit nu mi-a plăcut şi nu pot accepta asta", a precizat jucătoarea română, conform WTA Insider.

Simona Halep şi Johanna Konta vor evolua, miercuri, la Porsche Tennis Grand Prix.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.