Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, unde a asistat la primele două meciuri din cadrul întâlnirii de Fed Cup România – Canada, că la Melbourne a apelat la antrenorul Darren Cahill pentru a se putea fotografia alături de Roger Federer, deoarece îi era “un pic ruşine” să îi ceară elveţianului acest lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mi-era un pic ruşine să-I cer eu, m-a ajutat Darren. Iar cu tatăl lui s-a întâmplat, a venit pe moment. Ne-am întâlnit şi mi-a spus: ‘Am auzit că ţi-a fost ruşine să îi ceri lui Roger poză’. I-am zis că vreau să fac şi cu dumneavoastră una şi am făcut. A fost un moment şi cred că este singurul cu care am făcut poză”, a spus Halep la Digi Sport.

 

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

 

 

Let s see how many likes i get at this pic  #doubleFed#

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

Simona Halep consideră că jucătoarele din echipa de Fed Cup a României sunt foarte puternice, ea adăugând că are mare încredere în ele. “Nu e deloc uşor să stau pe margine, dar uneori trebuie. Fetele sunt foarte puternice şi nici nu se pune problema să zic că se întâmplă ceva că nu sunt în echipă. Avem mare încredere în ele”.

Ea a menţionat că se simte mai bine, dar încă are piciorul inflamat. “Am fost epuizată după Melbourne, mi-am dorit să stau acasă şi să mă odihnesc”, a mai spus Halep.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.