Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, luni, că a cerut un wildcard pentru turneul de la Stanford, de categorie Premier, însă organizatorii au refuzat-o. Ea a cerut o invitaţie şi pentru turneul de la Washington, de categorie inferioară, WTA International, pe care a primit-o. Turneele de la Stanford şi Washington se desfăşoară în această săptămână.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt prima dată la Washington şi mă simt bine aici. Am ales acest turneu pentru că am cerut wildcard-uri la Stanford şi Washington, iar Stanford a spus <nu> şi Washington a spus <da>", a declarat Halep, într-o conferinţă de presă. 

Organizatorii de la Stanford au oferit wildcard-uri rusoaicei Maria Şarapova, sportivei cehe Petra Kvitova şi americancei de 17 ani Claire Liu, locul I mondial în ierarhia junioarelor. La Citi Open, au primit invitaţii Simona Halep, americanca Sloane Stephens, fostă numărul 11 mondial, care a fost mult timp accidentată, şi jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu.

Halep este principala favorită la Washington (premii de 226.000 de dolari) şi va evolua, marţi, în primul tur împotriva lui Stephens. Principala favorită la Stanford (premii de 711.000 de dolari) este spaniola Garbine Muguruza, locul 4 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.