Antrenorul Viitorului, Gheorghe Hagi, doreşte ca echipa sa să câştige meciul de sâmbătă cu Craiova de pe teren propriu, precizând că o victorie în această partidă i-ar apropia pe elevii săi de locul trei, ocupat în prezent chiar de adversara din această etapă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte cele trei puncte în meciul cu Craiova şi crede ca partida va fi una foarte bună.

“Este un meci de campionat, acasă, unde ne dorim cele trei puncte. Obiectivul nostru este să luăm cele trei puncte, să jucăm un fotbal competitiv, deschis, pentru că adversarul e la fel de bun, adversarul îşi doreşte să joace, să se impună şi să comande ritmul şi intensitatea jocului, acelaşi lucru îl dorim şi noi. Va fi un meci cred eu iar la fel de bun, nu ştiu câte reuşite vor fi, dar un meci foarte bun”, a afirmat Gheorghe Hagi.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

El doreşte ca echipa sa să continue prestaţiile bune din ultima perioadă şi crede că a luat o decizie bună atunci când a decis să folosească tot lotul în meciul de Cupă şi în cel de campionat.

“Ştim că va fi foarte greu, dar vrem aceste trei puncte care ne-ar aducem în clasament aproape de ei, care ne-ar da o şansă la locul trei. Vrem să păstrăm prestaţiile bune pe care le-am avut în ultima perioadă. Am arătat că toate deciziile pe care le-am luat săptămâna trecută au fost foarte bune, am folosit tot lotul, avem un lot echilibrat, un lot valoros, cu multe alternative şi lucrul acesta ne bucură”,a precizat antrenorul Viitorului.

Hagi ştie că meciul cu Craiova nu va fi uşor, spunând că adversara de sâmbătă este o echipă foarte bună, cu jucători valoroşi şi un joc complet.

Meciul dintre Viitorul şi Craiova va avea loc sâmbătă, de la ora 21.30, pe stadionul din Ovidiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.