Antrenorul Viitorului, Gheorghe Hagi, a suprins după ce a învins cu 5-0 pe Dinamo, afirmând că adversara este o echipă foarte bună şi că lui i-au plăcut mulţi jucători dinamovişti, dar diferenţa a fost făcută de lipsa omogenităţii din formaţia "alb-roşilor".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Echipa a arătat cu CFR că e bună, a arătat anul trecut în play-off, când i-am folosit pe ceilalţi jucători, că arată bine, jucătorii stau bine din toate punctele de vedere. În general, m-au surprins, nu mă aşteptam la un asemenea joc. Avem un lot omogen, bun, cred eu că în momentul de faţă Viitorul arată că are omogenitate, faţă de celelalte echipe. Avem un lot omogen şi încercăm să facem lucruri frumoase. De Nooijer cred că a fost cel mai bun jucător de pe teren. Deocamdată nu (n.r. - nu-l vinde), mă gândesc în acest an şi la cupele europene, pentru că avem un meci dificil cu Anvers, cu un antrenor foarte bun, cu Loţi. Vrem să facem o figură, încercăm să facem o figură, o surpriză mare. L-am dat pe Ionuţ (n.r. - Vână), era de zece ani cu noi şi Ţâru şi el are mulţi ani cu noi, e un jucător important pentru noi, e în formă. Nu (n.r. - mai pleacă nimeni până la meciul cu Anvres). Aş vrea să joc cele două meciuri cu lotul pe care îl am, şi campionatul şi cupele europene, trebuie să arătăm bine. Pe Iancu l-am văzut la Călăraşi, mi-a plăcut cum arată fizic şi când am văzut cum arată fizic am fost conştient că e pe drumul bun şi atunci nu am avut niciun dubiu cu el. Am fost inteligent, am pus pe cine trebuie să vorbească cu el şi ştiam că o să-l face foarte bun. Iancu e aşezat acum, e liniştit, fotbalul nu se uită niciodată, e mai pregătit şi o să arate din ce în ce mai bine. O să vedeţi că Dinamo e o echipă foarte bună, mie mi-au plăcut jucătorii pe care îi au. Am jucat mult mai bine ca ei pentru că suntem mult mai omogeni decât ei. Schimbând 10-11 jucători, nu au cum să aibă omogentitatae noastră. Noi am avut-o şi aici am câştigat meciul. E doar un meci, nu contează, mai sunt foarte multe, puncte multe, eu o văd bine", a declarat Hagi.

FC Viitorul a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (1-0), echipa Dinamo, în ultima partidă a etapei I a Ligii I, un meci marcat de incidente.

Au marcat: Iancu '9 şi '69, Ganea '49, Calcan '66, Eric '71

Fanii dinamovişti, aflaţi în număr de aproximativ 200, i-au înjurat pe patronul Ionuţ Negoiţă şi pe antrenorul Eurgen Neagoe după numai 25 de minute de joc. Suporterii i-au cerut demisia tehnicianului.

După golul de 3-0 al gazdelor, din minutul 66, mai mulţi suporteri dinamovişti au intrat pe teren, fiind cu greu imobilizaţi şi scoşi din suprafaţa de joc de stewarzi.

Jandarmii au intervenit şi s-au postat în faţa peluzei în care se afla galeria dinamovistă, fără a intra în conflict direct cu suporterii.

Managerul general al FC Dinamo, Florin Prunea, a mers la suporteri şi a încercat să-i calmeze.

Meciul a fost reluat după o întrerupere de peste 20 de minute şi după ce galeria dinamovistă a fost evacuată. Gazdele au marcat repede încă două goluri după reluarea partidei.

Nu toţi fanii dinamovişti au părăsit peluza, unul dintre ei întrând pe teren în minutul 75, pentru a-i cere socoteală lui Neagoe. Acesta a fost scos repede din spaţiul de joc şi meciul nu a mai fost oprit.

Dinamo este pe ultimul loc după acest rezultat, în clasament, iar FC Viitorul este pe locul I, la golaveraj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.