Antrenorul Viitorului, Gheorghe Hagi, spune că în ultimii ani au fost meciuri frumoase între echipa sa şi cea din Craiova şi crede că aceste două cluburi, pe lângă faptul că îşi doresc performanţă, au curaj să promoveze tineri. Hagi crede că absenţa lui Mitriţă este foarte importantă pentru gazde, dar Craiova are soluţii pentru a-l înlocui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi a declarat joi, într-o conferinţă de presă că echipa sa trebuie să facă un meci foarte bun pentru a reuşi să obţină un rezultat favorabil în deplasarea de la Craiova.

“Sperăm să facem un meci foarte bun. Adversarul e foarte bun şi sper să ne ridicăm la nivelul lor, la spiritul lor, la tot ce înseamnă Craiova, tradiţie, istorie. Echipa mea trebuie să se ridice la nivelul ăsta dacă vrem să avem şansa să luăm un punct, trei puncte, să venim acasă cu ceva pozitiv”, a spus Hagi.

El a precizat că echipa gazdă va avea o absenţă foarte importantă, pe Mitriţă, dar crede că există variante în lotul Craiovei care-l pot înlocui.

“Au lipsă un jucător important, Mitriţă. Este un jucător deosebit, important pentru ei şi într-o formă foarte bună. Au alternative, au jucători tineri, cu experienţă, jucători care pot să-l înlocuiască. Nu este uşor de înlocuit, dar eu cred că au alternative să facă lucrul acesta. Au un antrenor foarte bun care schimbă foarte mult jucătorii şi sistemele”, a explicat Gheorghe Hagi.

El a amintit de faptul că între Craiova şi Viitorul au fost mereu meciuri frumoase în ultimii ani.

“Ne dorim să facem un meci foarte bun, să ne luptăm cu ei de la egal la egal. Între noi şi ei au ieşit meciuri frumoase. Sunt două cluburi care pe lângă a dori să facă performanţă au acest curaj de a da drumul celor tineri să joace. Aşa că din toate punctele de vedere este un meci de urmărit şi sperăm ca noi să o facem mai bine ca ei de data asta”, a afirmat antrenorul Viitorului.

Hagi a mai spus că va merge la Craiova cu tot lotul de jucători, nu are fotbalişti indisponibili, revenind la antrenament şi portarul Cojocaru, care a fost accidentat la gleznă.

Meciul dintre Craiova şi Viitorul va avea loc sâmbătă, de la ora 21.00, în etapa a IX-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.