Tehnicianul Gheorghe Hagi s-a declarat, după victoria din meciul cu APOEL Nicosia, scor 1-0, fericit că echipa FC Viitorul a jucat mai bine decât FCSB şi a demonstrat că merită să fie campioana României. El a precizat că FCSB sau Gigi Becali trebuie să înţeleagă încă o dată că Viitorul e campioana.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Încă o dată Steaua să înţeleagă că noi suntem campionii României. Sau patronul Stelei. Sunt foarte fericit că am jucat mai bine ca Steaua, că am meritat să fim campioana României. Am demonstrat că meritam să fim campionii, că am făcut totul mult mai bine decât orice adversar", a spus Hagi, făcând referiri la faptul că FCSB a contestat la TAS titlul de campioană obţinut de FC Viitorul.

Hagi consideră că FCSB a obţinut un rezultat pozitiv în partida tur cu Viktoria Plzen, scor 2-2, şi poate învinge în retur. "Steaua a făcut un rezultat pozitiv până la urmă, are capacitatea să construiască victoria la Plzen", a adăugat el, în conferinţa de presă de după meciul cu APOEL.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia FC Viitorul a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa cipriotă APOEL Nicosia, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Este prima victorie a constănţenilor în cupele europene, iar Cristian Ganea a marcat primul gol al FC Viitorul în competiţiile continentale intercluburi.

Ganea a înscris în minutul 75, dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri.

Returul va avea loc în Cipru, la 2 august.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.