Antrenorul Viitorului, Gheorghe Hagi, consideră că Dinamo Bucureşti este favorită în întâlnirea de sâmbătă seara de la Ovidiu, deşi echipa sa este pe locul 3, iar oaspeţii se află pe locul 10, precizând că trupa lui Mircea Rednic este o echipă de tradiţie, are istorie şi ştie să joace genul acesta de meciuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi a declarat vineri seara într-o conferinţă de presă, că partida cu Dinamo este una dificilă şi chiar dacă formaţia din Bucureşti traversează un moment mai dificil o să vină să câştige.

“Este un meci dificil şi spun dificil pentru că întâlnim o echipă care ştie să joace genul aceasta de meciuri, meciuri importante, meciuri decisive. Dinamo e o echipă care nu e într-un moment foarte bun, dar cu siguranţă o să vină montaţi, o să vină să arate că e lovită în orgoliu şi o să vină să câştige. Dinamo cu noi totdeauna pleacă ca favorită pentru că e o echipă de tradiţie, cu istorie şi ştie să joace genul acesta de meciuri mai bine ca noi”, a spus Hagi.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

El crede că Mircea Rednic are de gestionat o situaţie grea, dar că are capacitatea şi experienţa să rezolve lucrurile.

“Dinamo are un antrenor cu experienţă. Are o situaţie grea de gestionat, dar sunt sigur că are capacitatea şi a arătat-o de multe ori că ştie să facă lucrurile. Are o experienţă enorm de mare internă şi internaţională ca antrenor, aşa că este abilitat şi poate să gestioneze această situaţie şi cu siguranţă că el va face lucruri importante ca Dinamo să revină”, a mai afirmat Hagi.

Antrenorul Viitorul îşi doreşte ca formaţia sa să continue forma bună din ultima perioadă. 

“Suntem în formă bună, aratăm bine, avem continuitate în rezultate, ne dorim să producem rezultate. Suntem în perioada în care avem nevoie de puncte, orice punct, orice victorie îţi aduc confort, linişte, încredere. Încercăm să păstram aceeaşi linie, iar asta înseamnă să producem rezultat mâine”, a precizat tehnicianul.

Hagi a mai spus că Bogdan Ţâru este în continuare indisponibil şi e posibil să nu mai joace până la finalul anului. De asemenea, pentru că urmează o perioadă cu trei meciuri într-o săptămână, Hagi spune că va încerca să folosească tot lotul în aceste partide.

La rândul său Ianis Hagi a spus în conferinţa de presă că Viitorul este avantajată de rezultatele directe cu Dinamo, dar cu toate acestea partida va fi una foarte grea.

“Dacă ne uităm la istoria meciurilor, cred că avem un avantaj. Dar ştim că meciurile sunt foarte grele, jucăm cu o echipă de tradiţie, o echipă cu istorie în spate şi mereu este foarte dificil să joci contra lor. Au şi un antrenor cu experienţă, mereu a avut rezultate când a fost la Dinamo, ne aşteptăm la un meci foarte greu, dar când jucăm acasă şi jucăm cu mentalitatea de a câştiga. Ne va aştepta un meci foarte greu. Aşa au fost toate meciurile cu Dinamo şi spectaculoase, dar grele în primul rând”, a spus Ianis Hagi.

Meciul dintre Viitorul şi Dinamo va avea loc sâmbătă, de la ora 20.00, pe stadionul din Ovidiu. Înaintea acestei partide trupa de la malul mării se află pe locul 3 al clasamentului, iar Dinamo este pe 10.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.