Antrenorul Viitorului, Gheorghe Hagi, spune că Dinamo este un club de tradiţie, cu o istorie în spate, dar vrea ca echipa sa să înceapă campionatul bine, cu o victorie şi să facă şi un meci bun. El spune că trebuie să găsească soluţii pentru cei trei jucători plecaţi de la echipă în această vară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că Dinamo are un lot competitiv şi a făcut multe schimbări în această vară, la nivel de preşedinte, antrenor şi lot.

“Începem cu un meci acasă contra unei rivale, care are tradiţie, are istorie, care a făcut foarte multe schimbări în această vară, începând de la preşedinte, antrenor, care au o experienţă foarte bună şi care cunosc foarte bine Divizia A şi jucătorii pe care i-au adus şi cred că au format un lot competitiv aşa cum au şi declarat-o, jucători care au jucat, care au meciuri în picioare”, a afirmat antrenorul Viitorului.

El a mai spus că formaţia sa doreşte să câştige cele trei puncte şi să înceapă cu bine campionatul.

“Dar noi jucăm acasă, vrem să câştigăm, ne dorim să luăm cele trei puncte, să facem un meci bun, să începem cu bine campionatul şi după aceea bineînţeles ne aşteaptă o lună destul de grea cu meciuri miercuri - duminică sau joi – duminică, sâmbătă, deci meciuri multe unde trebuie să gestionăm foarte bine acest început de campionat, care sperăm să fie mai bun ca celelalte care au fost până acum atât intern, cât şi în competiţie europeană”, a explicat Hagi.

El spune că pentru acest meci nu vor face parte din lot Drăguş, Casap şi Filip, care sunt în revenire după accidentări.

Hagi mai spune că atmosfera este bună la echipă şi speră ca jucătorii săi să continue pe aceeaşi linie după victoria din Supercupă.

“Văd echipa bine, atmosfera e bună şi momentul e bun al nostru şi sper să continuăm. Am câştigat Supercupa, un meci foarte bun la Ploieşti cu CFR, campioana şi sper să continuăm pe aceeaşi linie. Am încredere mare în lot. Chiar dacă au plecat doi jucători importanţi până acum şi al treilea, Vână, în ultimele zile, sunt trei jucători care erau jucători de bază, jucători foarte buni, dar trebuie să avem soluţii şi cred că avem soluţii pentru că am demonstrat şi anul trecut când ei au lipsit că echipa a jucat şi acum anul acesta trebuie să demonstrăm fără ei cu toate că sunt jucători foarte foarte buni”, a afirmat tehnicianul formaţiei de la malul mării.

El s-a referit şi la transferul lui Ianis Hagi la Genk, spunând că fostul căpitan al Viitorului merge la o formaţie care formează jucători, dar face şi performanţă.

“Ianis e cel mai scump transfer al lui Viitorul, dar nu din România. E o sumă bună pentru noi. El a mers la o echipă foarte bună, o echipă care a câştigat campionatul, o echipă care e în Champions League,o echipa care formează jucători,o echipa care promovează jucători şi îi formează la nivelul cel mai bun”, a declarat Hagi.

El a precizat că din punct de vedere financiar au existat oferte mai bune pentru Ianis, dar nici clubul, nici fotbalistul nu s-au uitat la bani şi au ales proiectul tehnic, precizând că aceasta a fost cea mai bună soluţie.

Hagi crede că Ianis, la 20 de ani, mai poate progresa la Genk, şi va juca la un club care se bate la campionat şi care joacă în cupele europene. El a mai spus că Viitorul se aseamănă cu Genk la modul de joc, la viziunea despre fotbal, la faptul că produce jucători, dar clubul belgian fiind la un alt standard.

Meciul dintre Viitorul şi Dinamo va avea loc luni, de la ora 21.00, pe stadionul din Ovidiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.