Antrenorul formaţiei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a afirmat că meciul cu Sepsi de la sfârşitul acestei săptămâni va fi unul foarte bun deoarece se întâlnesc două echipe în formă care joacă un fotbal foarte bun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că Viitorul trebuie să se ridice la nivelul lui Sepsi în această partidă.

“Ambele echipe sunt în formă, joacă un fotbal foarte bun, un fotbal ofensiv şi cu siguranţă va ieşi un meci foarte bun. Leo ne cunoaşte foarte bine şi noi îl cunoaştem foarte bine, e un meci între două echipe bune din prima ligă, care vor să practice un fotbal ofensiv şi cred eu va ieşi un meci foarte bun. Fiecare meci are istoria lui, important este spiritul în care se joacă şi cred că filosofia ambilor antrenori şi a echipelor o să arate două echipe care o să caute victoria, care o să atace, două echipe care trebuie să facă şi jocul fără minge foarte bun, să stea bine în teren. Cu siguranţă întâlnim o echipă foarte bună şi trebuie să ne ridicăm la nivelul lor”, a afirmat Hagi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Întrebat dacă pentru jucătorii săi constituie o motivaţie în plus deoarece nu a câştigat niciodată la Sfântu Gheorghe, Gheorghe Hagi a răspuns: E o statisitică. Toate meciurile acolo sunt dificile. Sepsi joacă foarte bine acasă, vrem să facem meciul nostru şi să încercăm să câştigăm”.

Meciul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe şi Viitorul va avea loc sâmbătă, de la ora 20.00.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.