Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat despre partida de joi seara cu FCSB că îşi doreşte să repete prestaţia de la Botoşani, acolo unde echipa lui s-a exprimat foarte bine şi a făcut un meci complet, atât în atac, cât şi în apărare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un meci acasă, venim după o victorie frumoasă în deplasare, unde am făcut un meci complet, un meci foarte bun. La fel şi meciul de acasă e contra unui adversar care e plin de talent, are jucători foarte buni, o echipă bine organizată, care a produs rezultate foarte bune în ultima perioadă. Noi suntem încrezători, sperăm să repetăm meciul de la Botoşani, unde echipa s-a exprimat foarte bine, un meci complet, atât ofensiv, cât şi defensiv. Sperăm să avem aceeaşi prestaţie mâine”, a declarat Hagi, miercuri, într-o conferinţă de presă.

El a mai afirmat că are jucători indisponibili pentru această partidă.

"Avem şi jucători accidentaţi. Ieri, la ultimul antrenament, a căzut şi Romario. Atât Romario, cât şi Mladen, cel puţin o săptămână, două săptămâni nu o să fie cu noi. Boboc şi Dobrosavlevici sunt în izolare. Încerc să găsesc soluţii. A revenit Purece, nu e încă sută la sută, dar a revenit”, a spus antrenorul Farului.

Meciul Farul Constanţa - FCSB se va disputa, joi, de la ora 20.30. Partida era programată la 24 octombrie, în etapa a XIII-a a Ligii I, dar a fost amânată din cauza numărului mare de cazuri de infectare cu noul coronavirus din echipa bucureşteană.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.