Antrenorul formaţiei Viitorul, Gheorghe Hagi, crede că jucătorii săi sunt pregătiţi să facă un meci complet contra FCSB şi îşi doreşte să câştige cele trei puncte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa este încrezătoare după victoria obţinută în deplasare la Voluntari etapa trecută.

“E un meci acasă contra unei echipe talentate, unei echipe în formă. Venim după o victorie importantă în deplasare, încrezători, credem că suntem pregătiţi de a face un meci complet, un meci foarte bun pentru că adversarul te face să te ridici la nivelul cel mai bun al tău pentru a aspira să câştigi. Vrem să luăm cele trei puncte, victoria care ne-ar veni foarte bine şi sperăm să o facem şi ne dorim foarte mult acest lucru”, a afirmat Hagi.

El crede că nivelul jocului va fi unul ridicat având în vedere că se înfruntă două dintre cele mai bune formaţii din campionat. 

“E un meci important din Liga 1 cu două echipe foarte bune. E un derby. Fiecare vrea să  câştige şi va fi un nivel foarte bun de joc din ambele părţi, noi sperăm să fim mai buni ca ei”, a afirmat tehnicianul Viitorului.

Hagi spune că în acest meci nu vor evolua Ţâru, suspendat şi Eric, Achim, Calcan, Cojocaru, nerefăcuţi după accidentări.

Hagi a mai afirmat că 2019 a fost un an foarte bun pentru Viitorul Constanţa.

“2019 a fost un an foarte bun, excelent, am adus două trofee, la juniori am câştigat nu ştiu câte cupe. Am dat nu ştiu câţi jucători la U-21, la cea mai mare performanţă în ultimii 10 ani în fotbalul românesc. A fost unul din cei mai buni ani ai noştri. A fost un an cu trofee multe la Constanţa”, a afirmat Hagi, care a trecut la realizări şi faptul că Viitorul e singura echipă din campionat care a învins pe CFR de două ori în acest sezon.

Meciul dintre Viitorul şi FCSB se va juca duminică, de la ora 20.30, pe stadionul din Ovidiu. 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.