Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat despre meciul cu Şerif Tiraspol de miercuri, contând pentru primul tur preliminar al Ligii Campionilor, că întâlneşte o echipă cu o experienţă europeană mult mai mare decât a formaţiei sale, dar a precizat că el crede că poate tranşa această calificare şi că nu vede nicio favorită în această dublă manşă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că pentru Farul este o mare provocare să joace calificări pentru Liga Campionilor.  

“Este un sentiment de fericire, de bucurie, pentru că anul trecut am făcut o muncă extraordinară şi să joci calificări de Champions League e o mare, mare provocare pentru noi. Cu gândul ăsta am muncit după Supercupă, să vedem jucătorii care sînt apţi şi sînt în formă pentru acest meci. Încercăm să creăm o echipă foarte bună, care anul trecut a făcut rezultate extraordinare, am devenit campioni. Întâlnim o echipă care are o experienţă mult mai mare decât noi în Europa, o echipă care a făcut anumite schimbări, o echipă care are un antrenor care e italian.  În Italia se pune baza pe disciplină şi pe tactică. E o echipă disciplinată, care stă foarte bine în teren, care joacă mai multe sisteme, deci trebuie să fim atenţi la toate detaliile”, a declarat Hagi.

El consideră că Farul are potenţial să se califice în turul următor.

“Cred că îi cunoaştem bine sperăm să prindem o zi bună acasă. Dar nu trebuie uitat că sunt două meciuri, unul e acasă, unul e în deplasare. Cred că suntem în stare să tranşăm această calificare. Nimic nu e uşor, dar echipa crede că dacă revenim la ale noastre, are potenţial să trecem de ei.

Nu văd nicio favorită, meciul e echilibrat. Sunt două meciuri, deci practic trebuie să facem atât ofensiv, defensiv, tranziţie, cu mult mai bine decât ei”, a explicat antrenorul Farului Constanţa.

Hagi a mai anunţat că are patru absenţe pentru această partidă. Astfel, Larie a revenit la antrenamente, dar nu este pregătit din punct de vedere fizic, iar Grameni, Carnat şi  Benchaib nu sunt refăcuţi.

Hagi a mai dezvăluit că în atac va juca cu Alibec, Mazilu şi Rivaldinho.

Meciul dintre Farul Constanţa şi Şerif Tiraspol are loc miercuri, de la ora 20.30, pe stadionul din Ovidiu.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.