Antrenorul formaţiei Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, sâmbătă, că echipa sa trebuie să facă un meci foarte bun, în deplasarea de la Piteşti, cu FCSB, pentru a obţine un rezultat pozitiv, spunând că formaţia adversă are jucători valoroşi şi este capabilă de un fotbal foarte bun, deşi trece printr-o perioadă dificilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este un meci in deplasare, unde trebuie să facem un meci foarte bun pentru a ne întoarce acasă cu un rezultat foarte bun, pozitiv. Chiar dacă în acest moment suntem într-un moment bun, ei sunt într-un un moment mai puţin bun, dar asta nu cred că contează, important e să ştim că întâlnim o echipă cu un lot foarte valoros, capabilă să joace un fotbal foarte bun, iar noi trebuie să facem un meci mare, să facem un meci foarte bun, aşa cum am făcut ultima dată la Bucureşti cu ei, unde am câştigat”,a afirmat Hagi, sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

El a mai spus că pentru acest meci sunt accidentaţi Ghiţă şi Eric, mijlocaşul accidentându-se la genunchi la un amical disputat în această săptămână. De asemenea, De Nooijer a revenit la antrenamentele echipei.

Hagi a mai spus că principalul său obiectiv este să îşi motiveze echipa.

“Aşteptăm meciul de mâine, să facem un rezultat foarte bun şi să ne întoarcem acasă cu puncte, după aceea o să vină pauza. E momentul nostru foarte bun şi aici trebuie să avem grijă, acestea e singurul punct al meu în care trebuie să motivez echipa, să o pun cum trebuie, fiecare jucător. Trebuie să fim inteligenţi, să fim echilibraţi, să ştim să jucăm, să ne întoarcem acasă cu un rezultat foarte bun. E o greşeală mare dacă vom considera că FCSB nu e la cel mai bun moment al lor, eu ştiu că există un lot foarte valoros, jucători valoroşi care sunt capabili să strângă energia, orgoliul şi tot ce au ei, să joace fotbal aşa cum au făcut-o în deplasare la Mlada”, a explicat antrenorul Viitorului. 

Hagi crede că după eliminarea FCSB din Europa League, formaţia antrenată de Bogdan Vintilă va strânge rândurile, se va concentra pe campionat şi va încerca să adune puncte la fiecare partidă.

Meciul FCSB - Viitorul Constanţa va avea loc duminică, de la ora 21.00, la Piteşti, în etapa a VIII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.