Antrenorul Viitorului, Gheorghe Hagi, crede că CFR Cluj, adversara din meciul de sâmbătă, este o echipă pragmatică, cu jucători de mare experienţă, cu o tehnică de joc foarte bună şi consideră că formaţia sa, pentru a obţine un rezultat favorabil, trebuie să nu facă greşeli şi să aibă puterea să îşi impună jocul. Hagi crede că dacă Viitorul va câştiga trei puncte în acest meci, atunci play-off-ul se va echilibra foarte mult.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“E un meci frumos acasă cu campioana României, dar totodată un meci dificil pentru că adversarul e o echipă pragmatică, care joacă bine, la rezultat, o echipă care are experienţă, jucători de mare experienţă, o echipă cu o tehnică de joc foarte bună şi pentru a câştiga cu ei trebuie să fim şi noi la fel cum sunt şi ei, pragmatici, să jucăm la rezultat, să nu greşim deloc, să fim mult mai iuţi ca ei şi să ne facem jocul nostru, să avem puterea şi personalitatea să ne facem jocul nostru, să ne impunem”, a declarat Hagi, vineri, într-o conferinţă de presă.

El a amintit de partidele directe cu CFR din sezonul regulat, spunând că Viitorul e singura formaţie care a câştigat în acest campionat la Cluj.  

“Am făcut în campionat două meciuri bune, echilibrate, unul la noi acasă, foarte bun, dar din păcate nu am marcat. La ei am marcat, am speculat anumite situaţii şi am marcat, am fost singura echipă care i-a bătut acasă. Momentul nostru este unul bun, mai ales după victoria din deplasare cu FCSB, care cred eu că ne-a întărit încrederea pe care o aveam în noi, ne dă curaj şi chiar s-a văzut la antrenamente săptămâna asta şi la jucători”, a afirmat Hagi.

El crede că o victorie a formaţiei sale va echilibra foarte mult play-off-ul.

“Sunt trei puncte care redeschid play-off-ul, echilibrează foarte mult play-off-ul, dacă noi câştigăm cred că toate echipele după aceea pot spera la orice. Cu o victorie ne-am situa şi noi acolo, în lupta pentru primele locuri, dar nu locul întâi pentru că totuşi rămân cinci puncte şi sunt multe, dar ne poziţionează acolo, în lupta pentru locul doi, trei”, a precizat Hagi.

Întrebat cum îl va anihila pe George Ţucudean, golgheterul celor de la CFR Cluj, Hagi a spus zâmbind că ar fi bine să nu ajungă mingea la el, precizând apoi că adversarii au mulţi jucători valoroşi. Antrenorul Viitorului a recunoscut că absenţa lui Culio este un avantaj pentru formaţia sa, mijlocaşul argentinian fiind bun atât în ofensivă, cât şi în defensivă. Hagi a mai declarat că nu are probleme de lot pentru această partidă.

Meciul dintre Viitorul şi CFR Cluj va avea loc sâmbătă, de la ora 20.30, pe stadionul din Ovidiu, în etapa a II-a a play-off-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.