Antrenorul FC Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi, spune că meciul de miercuri contra FC Hermannstadt este o unul dificil, formaţia gazdă fiind una experimentată, puternică şi în formă, dar doreşte ca jucătorii săi să obţină un rezultat pozitiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca în cele trei meciuri de play-out pe care le mai are de jucat ca echipa sa să continue seria bună pe care o are.

“Mai avem ultimele trei meciuri în care trebuie să continuăm seria bună pe care o avem. Este o deplasare dificilă, e o echipă matură, experiementată, puternică, care e în formă. Întâlnim echipele care sunt în formă şi sperăm să facem şi noi un meci bun şi să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv acasă. Dar important e să facem un meci bun, consistent, să încercăm să ne impunem filosofia pe care o avem. Ştim că va fi greu, dar o să încercăm”, a afirmat Hagi.

El a menţionat că echipa sa a reacţionat foarte bine în play-out. “Important e că am reacţionat foarte bine în play-out pentru că nu neaşteptam, a fost o reacţie bună din partea tuturor, mental ne-am  strâns cu toţii ca şi grup, am făcut-o foarte bine şi vrem în continuare să o facem bine şi uşor, uşor să terminăm bine acest an cu toate lucrurile care sunt şi după aia să ne gândim de la anul încolo”, a mai declarat antrenorul Viitorului.

Meciul dintre FC Hermannstadt şi Viitorul Constanţa are loc miercuri, de la ora 19.00, în etapa a XII-a a play-out-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.