Antrenorul formaţiei Viitorul, Gheorghe Hagi, a afirmat despre Academica Clinceni, adversara de vineri, că este o echipă bine aşezată în teren, care are jucători cu experienţă, care este pragmatică şi joacă bine la rezultat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gheorghe Hagi a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că meciul cu Academica Clinceni este unul dificil, dar că speră ca jucătorii săi să câştige cele trei puncte.

“Este un meci dificil, aşa cum au fost toate când am jucat cu ei. Este o echipă care stă bine în teren, care are jucători cu experienţă, o echipă pragmatică, care joacă bine la rezultat. Sperăm să-i desfacem, să ne facem fotbalul nostru şi să luăm cele trei puncte”, a afirmat Hagi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Întrebat dacă crede că va fi un meci spectaculos, antrenorul Viitorului a răspuns: “Nu ştiu, vom vedea mâine. Întâlnim o echipă foarte pragmatică, care stă bine în teren şi atacă dacă o laşi să joace, ştie fotbal, dacă atacă rapid, sunt buni, au jucători care în atac pot face diferenţa şi e o echipă care joacă bine. O să fie un meci greu”, a afirmat Hagi.

Meciul dintre Viitorul şi Academica Clinceni va avea loc vineri, de la ora 18.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.