Antrenorul Gheorghe Hagi susţine că va renunţa la banca tehnică a echipei FC Viitorul în cazul în care trupa constănţeană nu va deveni mai competitivă şi nu se va lupta de la egal la egal cu cele mai bune formaţii din România. El a explicat că în această situaţie va susţine în continuare clubul care va continua să producă fotbalişti. Hagi a mai spus că doreşte parteneri alături de el şi este dispus să vândă 90 la sută din acţiunile clubului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că doreşte ca Viitorul să devină un club competitiv şi mai puternic decât este în prezent.

“Vrem să devenim competitivi. Vedem dacă vom putea deveni competitivi sau vom rămâne un club cum am fost şi până acum, să promovăm jucători, să dăm jucători, jucători tineri, valoroşi şi pentru campionatul intern şi pentru echipele de afară. Sau o să avem pretenţii mai mari să devenim mai puternici, să ne luptăm cu cei mari. Adică, să devenim şi noi mari. Au trecut nişte ani şi următorul proiect trebuie să fie un proiect mult mai ambiţios, mai puternic”, a explicat Hagi. 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

El a anunţat că dacă Viitorul nu va deveni o echipă competitivă atunci el nu va mai fi antrenorul echipei, dar va continua să susţină clubul ca şi până acum.

“De la anul doresc să dezvolt şi să perfecţionez lucrurile pe care le-am început şi aceasta înseamnă pentru mine dacă putem să devenim o echipă competitivă. Dacă nu vom deveni o echipă competitivă, cu siguranţă pe mine nu o să mai mă vedeţi pe bancă la Viitorul. Pentru că mentalitatea mea este să câştig, vreau să câştig, să fiu cel mai bun şi atunci eu cred că obiectivul meu aici, la Viitorul, dacă nu avem un potenţial să ne batem de a fi unul dintre cele mai bune cluburi din România, nu mai pot fi. Voi susţine în continuare cât pot clubul, dar nu voi mai fi ca manager pe bancă. O spun dinainte pentru că eu sunt vizionar şi văd lucrurile ca să nu lăsăm loc interpretărilor”, a precizat tehnicianul.  

El spune că nu mai poate afirma ca obiectivul formaţiei la început de sezon să fie salvarea de la retrogradare.

“Nu mai pot să vin în faţa dumneavoastră şi să spun că la anul vrem să ne vedem în prima ligă iar. Dacă nu o să mai fiu, obiectivul o să-l anunţe antrenorul şi conducerea care o să fie. Dacă rămân îmi doresc să mă lupt cu cei mai buni. Aici am ajuns la un nivel şi cred că de acum încolo pentru mine o mare provocare ar fi numai acest lucru, altfel nu aş fi motivat”, a precizat tehnicianul.

Hagi a anunţat în conferinţa de presă că îşi doreşte parteneri alături de el în acest proiect.

“Concluzia e că îmi doresc parteneri, eu nu am făcut un sport individual, am construit ceva până acum cu foarte mulţi oameni, dar îmi doresc parteneri care să vină lângă mine să facem o echipă frumoasă”, a afirmat Hagi,care a menţionat că nu ştie cine vor fi aceştia sau dacă acest plan va prinde contur.

Hagi şi-ar dori nouă parteneri alături de el, dar nu ar exclude varianta şi ca o singură persoană să preia pachetul de acţiuni de 90 la sută.

“Vreau să fie nouă parteneri plus unu, eu al zecelea. Asta îmi doresc eu. Am făcut public oferta. Am purtat numărul 10 şi 10 e cel mai bun şi strategia mea e să devii cel mai bun. (...) Cât vrea să fiecare, eu vând 90 la sută. Să vină unul să ia 90, nu e nicio problemă, eu o să am votul de aur, tehnic. Dau partea administrativă la cineva şi tehnicul îl ţin eu”, a mai spus Hagi.  

El a precizat că anul viitor Viitorul împlineşte 10 ani, prilej cu care va lansa o carte şi un DVD. Hagi a menţionat că în zece ani clubul său are cele mai multe titluri la juniori şi a obţinut titlul de campion al României având în lot 57 la sută din jucători promovaţi de la academie şi fiind şi cea mai tânără campioană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.