Tehnicianul Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a prefaţat meciul pe care echipa sa îl va susţine vineri contra FCU Craiova, afirmând că adversarul său are o posesie foarte bună, controlează majoritarea meciurilor, iar Adrian Mutu este un antrenor de mare perspectivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că Farul trebuie să exploateze momentul bun pe care îl traversează.

“Trebuie să exploatăm momentul bun în care suntem. Avem un început bun de campionat, să nu zic foarte bun, cu siguranţă că suntem mulţumiţi de tot ce s-a întâmplat până la acest moment, atât jocul echipei, tot ce se întâmplă în jurul echipei Farul, suporteri, oraş, toată lumea. Ne bucurăm că avem şi rezultate. Cu siguranţă trebuie să creştem mai mult, să progresăm, încă nu am echipa pe care mi-o doresc. Avem mult de muncă”, a afirmat Hagi.

El a precizat că FCU joacă un fotbal ofensiv şi doreşte să aibă controlul jocului.

“Avem meci în deplasare cu o echipă care e într-o zonă unde există spirit, orgoliu, joacă fotbal foarte bun. Au un antrenor care e un câştigător, e un învingător şi toate meciurile pe care le-am văzut şi le-am analizat echipa joacă un fotbal plăcut, un fotbal ofensiv, un fotbal care îşi doreşte să aibă controlul jocului. Şi noi ne dorim să avem controlului jocului aşa că din aceste două lucruri va ieşi un meci interesant, foarte bun şi sperăm ca noi să fim mai buni ca ei şi să venim cu un rezultat pozitiv. Dorim să câştigăm”, a explicat antrenorului Farului.

Hagi a mai afirmat că se bucură că Adrian Mutu a îmbrăţişat meseria de antrenor. 

“Craiova are o posesie foarte bună, controlează majoritatea meciurilor, face un fotbal foarte bun şi Mutu e un antrenor de mare perspectivă, un fost mare jucător, care joacă un fotbal frumos. Mă bucur pentru el că a îmbrăţişat această meserie şi îl felicit pe această cale. Nu că e prietenul meu sau....Are o perspectivă frumoasă”, a explicat Gheorghe Hagi

Meciul dintre FCU Craiova şi Farul Constanţa are loc vineri, de la ora 21.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.