Antrenorul formaţiei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, spune că CFR Cluj, pe care o va întâlni duminică seara, este o formaţie foarte bună, cu un antrenor experimentat care are ambiţia să câştige fiecare meci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi a declarat sâmbătă după amiază, într-o conferinţă de presă, că Viitorul va încerca să câştige cele trei puncte din acest meci, care sunt importante pentru intrarea în play-off.

“Avem un meci acasă, un meci mare cu o echipă foarte bună, europeană, din toate punctele de vedere, nu doar aşa cum am spus la altele. Ei sunt în Europa. E o echipă care a demonstrat că e foarte bună, cu un antrenor experimentat şi cu ambiţia să câştige fiecare meci. Noi încercăm să fim noi, să luăm cele trei puncte, ar fi trei puncte importante pentru noi, în lupta noastră pentru a intra în play-off”, a afirmat Hagi.

El îşi doreşte ca în acest meci să aibă mai puţin ocazii, dar să marcheze decât să aibă multe ocazii şi echipa să nu înscrie, cum s-a întâmplat la ultimele partide directe cu echipa clujeană.

“De mult nu am mai câştigat cu ei şi sperăm ca de data asta toate ocaziile pe care le-am avut cu ei în ultimele meciuri, în acest meci să avem mai puţine, dar să marcăm, aşa cum am făcut în ultima victorie când am făcut-o acasă, când am ieşit şi campioni, când a marcat Eric. Nu îmi doresc foarte multe ocazii, îmi doresc să câştigăm, să luăm cele trei puncte, dar să marcăm. Dacă vrei să câştigi trebuie să marchezi. Va fi greu cu CFR-ul, dar am încredere că echipa poate să facă pentru că suntem o echipă care marcăm în acest an foarte mult, să fim mai atenţi în jocul fără minge, să stăm mult mai bine, să ne apărăm mult mai bine”, a explicat antrenorul Viitorului.

Hagi a mai spus că CFR Cluj are un lot numeros şi poate alinia o echipă competitivă chiar dacă a jucat joi în Europa League la Glasgow.

“Au un lot numeros, au de unde să aleagă. Cred că au jucători care să vină să joace şi să facă o echipă foarte bună. Ştiu că întâlnesc o echipă puternică, foarte greu de bătut”, a mai declarat antrenorul.

Hagi a mai spus că pentru acest meci vor lipsi Ghiţă şi Eric, accidentaţi.

Meciul dintre FC Viitorul şi CFR Cluj va avea loc duminică, de la ora 20.30, pe stadionul din Ovidiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.