Antrenorul formaţiei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, spune că pentru a spera la play-off trebuie să câştige duminică, cele trei puncte cu Academica Clinceni, iar apoi să spere că jocul rezutatelor va fi în favoarea sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că Academica Clinceni a demonstrat că este o echipă care poate juca de la egal la egal cu oricine.

“Avem o singură variantă pentru a spera la play-off, de a câştiga cele trei puncte, cu un adversar care a demonstrat că poate să joace de la egal la egal cu echipe foarte bune, care ştie să se apere, ştie să şi atace. Trebuie să fim atenţi la toate detaliile şi să facem un meci perfect, un meci foarte bun acasă pentru a lua cele trei puncte”, a afirmat Hagi.

El spune că nu are probleme de lot şi speră să fie inspirat în alegerea formulei de start. 

“Nu sunt probleme mari de lot, sper să fiu destul de inspirat în alegeri şi ca formulă şi ca cei care vor fi pe bancă. E doar un meci, sunt trei puncte pe care trebuie să le luăm. Singurul lucru negativ e că nu depindem de noi, dar accentul meu îl pun pe obiectivul de a lua cele trei puncte ca să ne putem gândi la altceva”, a precizat antrenorul Viitorului.

El spune că dacă echipa sa câştigă, va putea vedea dacă este avantajată de jocul rezultatelor.

“Să vedem apoi jocul rezultatelor cum va fi. Sperăm ca adversarii să se încurce, cum şi ei speră ca noi să ne încurcăm”, a mai declarat Hagi.

Meciul dintre Viitorul şi Academica Clinceni va avea loc duminică, de la ora 16.30, pe stadionul din Ovidiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.