Tehnicianul Gheorghe Hagi s-a declarat mulţumit de victoria echipei FC Viitorul în meciul cu Gaz Metan Mediaş, apreciind că jucătorii săi au făcut un meci bun de la început până la final, informează dolce-sport.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E începutul de campionat, meci acasă, trebuia să începem cu dreptul. Am făcut un meci bun de la început, până la sfârşit. Sunt mulţumit pe deplin. Toate meciurile sunt grele, campionnatul o să fie greu. Vom avea un meci frumos cu CFR Cluj, ne respectăm, o să vedem cine va câştiga, îl întâlnesc pe Dan Petrescu. Se apropie şi preliminariile, nu avem cum să nu ne gândim la asta. Am crescut şi noi, am căpătat experienţă, ne jucăm şansa", a declarat Hagi.

De partea cealaltă, Cristian Pustai a apreciat că victoria Viitorului nu poate fi pusă la îndoială: "Ne aşteaptă un campionat foarte greu. Astea sunt condiţiile, ne-au plecat mulţi jucători. Nu putem pune sub semnul întrebării victoria celor de la Viitorul. Buziuc a avut trei ocazii foarte mari. În prima repriză s-a jucat meciul, s-au distanţat cu acel gol din lovitură liberă şi n-am mai avut ce face".

Campioana FC Viitorul a debutat cu victorie în noul sezon al Ligii I, după ce s-a impus, luni, pe teren propriu, scor 3-0 (2-0), cu echipa Gaz Metan Mediaş.

Golurile au fost marcate de Chiţu '31, Ganea '36 şi Ţucudean '62.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.