Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 0-0, că formaţia sa a arătat că poate să lupte şi vrea performanţă, dar are limite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne-am adaptat foarte bine la teren. Am avut şi noi ocazii, cu toate că CFR a dominat, a controlat jocul. Noi ne-am axat pe ce puteam. Speram să avem o ocazie, să-I surprindem, dar din păcate s-a terminat 0-0. Am încercat să le facem faţă, venind după un eşec nemeritat cu Craiova. Mergem în continuare, viaţa merge înainte. Suntem conştienţi de greşelile pe care le-am făcut în spate. Viaţa nu stă într-un meci, într-o zi. Important este să lupţi, să fii motivat. Astăzi seară am arătat că putem să şi luptăm, să jucăm altfel de fotbal. Ne place performanţa, dar avem şi noi limitele noastre”, a spus Hagi la posturile care transmit Liga I.

Formaţia CFR Cluj a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.