Managerul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, luni seară, că meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 4-1, a fost cel mai frumos al campionatului. El a mai anunţat că nu va mai transfera jucători la echipe din România, ci doar în străinătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost cel mai frumos meci al campionatului. Mă bucur că ne-am ridicat la nivelul Gazului, ştiam că sunt într-o formă foarte bună, am arătat că şi noi suntem talentaţi. Căbuz a făcut un meci fantastic, dar toţi au jucat bine. Am bătut o echipă în formă, o echipă foarte bună, sunt foarte mulţumit. Nu am baghetă, nu am bani, sunt hunter (n.r.- vânător), îi prind când sunt într-o situaţie mai puţin bună. O să ridic plafonul salarial, nu o să mai dăm jucători în România, doar afară, iar în România doar liberi îi lăsăm să plece", a declarat Hagi la Digisport..

Formaţia FC Viitorul a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a IX-a a Ligii I şi a urcat pe locul doi în clasament.

Pentru FC Viitorul au marcat Iancu (16, 74), Ţîru (64) şi Rivaldinho (90-penalti), iar pentru Gaz Metan a înscris Fernandes '82.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.