Gustavo, unul dintre autorii golurilor din final Cupei României, a declarat că nu va dormi două zile, după ce a marcat în partida care a adus un trofeu Craiovei după 25 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După 25 de ani, noi venim astăzi la Bucureşti şi facem istorie, e o bucurie foarte mare pentru oraşul Craiova, pentru suporteri, pentru echipa noastră, care merita foarte mult cupa. Sunt foarte fericit, ne bucurăm, sărbătorim, e foarte bine. E o unică bucurie că scrie acolo, în statistică, Gustavo, nu dorm azi, mâine, bucuria e foarte mare. Sunt puţin oltean după doi ani aici. Hermannstadt a făcut un meci foarte bun, au avut un parcurs foarte bun, dar le-am studiat jocul lor şi azi era important să punem inimă şi suflet pe teren şi asta am făcut. Noi mergem să luptăm şi pentru supercupă, merită Craiova foarte multe titluri", a declarat Gustavo, la Telekom Sport.

CSU Craiova, locul 3 în Liga I, a câştigat, duminică, pe Arena Naţională din Capitală, a 80-a ediţie a Cupa României, după ce a învins în finală, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt. Dacă se ţine cont de palmaresul fostei echipe Universitatea Craiova, acesta este al şaptelea trofeu al Cupei României pentru formaţia olteană, primul după 1993.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Au marcat Gustavo '29 şi Mitriţă '58.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.