Antrenorul Pep Guardiola a fost surpins când li s-a adresat ironic poliţiştilor la Stadionul Anfield, după ce autocarul echipei sale Manchester City a fost avariat de fani ai formaţiei Liverpool, pe drumul spre arenă, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vă mulţumim că ne-aţi protejat, vă mulţumim mult. Apreciez ce aţi făcut", le-a spus Guardiola poliţiştilor când a coborât din autocar, apoi pe drumul spre vestiare a "aruncat" peste umăr "ruşine".

Tehnicianul catalan a continuat să-şi exprime nemulţumirea la conferinţa de presă organizată după meciul din Liga Campionilor.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Ieri, voi (n.r, - jurnaliştii) mi-aţi spus despre aruncarea obiectelor înspre autocar, deoarece eu nu mai venisem la Liverpool în Liga Campionilor. Mi-aţi spus că o să se întâmple şi s-a întâmplat. Ar fi normal când poliţia ştie ce se va întâmpla, să facă totul pentru a evitat să se întâmple. Deci, nu mă aşteptam la aşa ceva, nu înţeleg. OK, nu e nimic, autocarul este distrus. Aşteptam altceva de la un club prestigios ca Liverpool, chiar dacă e vorba de o minoritate", a spus Guardiola, potriivt lequipe.fr.

Manel Estiarte, component al stafului tehnic al echipei Manchester City, a publicat imagini filmate din interiorul autocarului "cetăţenilor", în timp ce se deplasa spre Anfield printre mii de fani ai formaţiei Liverpool, pe un îngust coridor format de poliţie.

Suporterii echipei Livepool le-au făcut o primire ostilă jucătorilor de la Manchester City, iar o parte dintre fani a aprins torţe şi a aruncat cu diverse obiecte în autobuz.

Nimeni nu a fost rănit, dar autocarul a fost avariat. Delegaţia Manchester City a plecat de la stadion cu un alt autovehicul.

După acest incident, FC Liverpool a postat pe site-ul oficial un comunicat prin care condamnă atitudinea fanilor.

“Clubul condamnă ferm scenele care au precedat sfertul nostru de finală al LC, în urma cărora a fost avariat autocarul echipei Manchester City la sosirea la Anfield. Comportamentul unui anumit număr de persoane este total inacceptabil şi clubul va coopera total cu autorităţile pentru a-I identifica pe cei responsabili”, a precizat FC Liverpool.

Formaţia Liverpool a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Manchester City, într-un meci din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Golurile au fost marcate de Mohamed Salah ’12, Alex Oxlade-Chamberlain ’21 şi Sadio Mane ’31.

Partida retur va avea loc la 10 aprilie. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.