Selecţionerul Cosmin Contra i-a pierdut pentru jocul de la Copenhaga pe doi dintre titularii din meciul de joi cu Kazahstan, accidentaţi în duelul de la Ploieşti, Gheorghe Grozav şi Mihai Pintilii, accidentaţi informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gheorghe Grozav a suferit o plagă tăiată la călcâiul piciorului drept, care a fost suturată la finalul jocului, staful medical recomandându-i repaus.

Mihai Pintilii a fost înlocuit pe durata partidei acuzând dureri puternice la gamba dreaptă. Staful tehnic împreună cu cel medical au decis ca el să continue investigaţiile la echipa de club.

Cei doi nu vor face deplasarea pentru ultimul meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, de duminică, de la Copenhaga, ora 19.00, contra Danemarcei. Alţi doi jucători, Romario Benzar şi Alexandru Chipciu, sunt suspendaţi pentru această partidă.

Pentru a completa lotul, selecţionerul l-a convocat, vineri, pe mijlocaşul Paul Anton de la Dinamo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.