Formaţia Granada a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-1, echipa Levante, într-o partidă din etapa a XXXIV-a a campionatului Spaniei, în care El Arabi a marcat de trei ori, iar Getafe a obţinut prima victorie după 13 meciuri, scor 2-1 cu Real Sociedad.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El Arabi a marcat pentru Granada în minutele 35 (penalti), 85 (penalti) şi 90+3. Celelalte goluri ale învingătorilor au fost înscrise de Success '25 şi Rochina '44.

Pentru Levante a marcat Ruben Garcia, în minutul 82.

La meciul Real Sociedad - Getafe, scor 1-2, au înscris Vela '19 pentru gazde şi Sarabia '45 şi Vasquez '56 (penalti) pentru oaspeţi. 

Înaintea meciului de joi, ultima victorie a echipei Getafe data din 17 ianuarie, scor 3-1 cu echipa lui Constantin Gâlcă, Espanol Barcelona.

În clasamentul campionatului spaniol conduc FC Barcelona şi Atletico Madrid, cu câte 79 de puncte, departajate de golaveraj. Pe locul trei se află Real Madrid, cu 78 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.