Mijlocaşul Răzvan Grădinaru a declarat, vineri seară, după meciul cu Sepsi, scor 0-3, că pentru Concordia Chiajna urmează un retur infernal şi probabil conducerea clubului “va tăia în carne vie” în această iarnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ca la fiecare meci, spunem că meciul următor trebuie să scoatem puncte, să încheiem anul cât mai bine, dar de fiecare dată greşim. Vine iarna, conducerea cred că va tăia în carne vie de data aceasta, fiindcă va fi un retur infernal. Principalii vinovaţi suntem noi, jucătorii, pentru că şi domnul Badea am început bine, l-am curăţat şi pe dânsul. A venit domnul Dorinel, am scos nişte rezultate în primele cinci meciuri, deja ne gândeam cât mai sus. După am început să jucăm din ce în ce mai prost, au intervenit greşelile personale la fiecare meci, suntem vinovaţi în primul rând noi, jucătorii. Noi trebuie să facem ceva, să ne schimbăm atitudinea. În fiecare an suntem la retrogradare, spunem an de an că nu mai vrem să fim aici şi spunem doar cuvintele, nu le credem”, a spus Grădinaru la Telekom Sport.

El a precizat că jucătorii Concordiei nu respectă ceea ce le indică Munteanu, iar acest lucru se vede pe teren. “Suntem vinovaţi, dar cred că toţi din clubul Concordia Chiajna suntem vinovaţi. Fiecare îşi are vina”.

Grădinaru a menţionat că speră ca Dorinel Munteanu să nu se despartă de Concordia. “Nu ştiu, sperăm să nu, fiindcă uşor, uşor am reuşit să facem o familie. Sper să nu plece nici jucători, fiindcă am format o familie. Dar degeaba reuşim să facem o familie, când pe teren părem divorţaţi. Putem să facem o echipă bună, pentru că avem condiţii, banii ni-i luăm cât de cât, fiindcă nu motivăm nici conducerea atât de mult încât să ne dea banii cum trebuie", a spus jucătorul.

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I, ultima din acest an.

Golurile au fost marcate de Simonovski ’35, Florin Ştefan ‘45+2 şi Nouvier ’58 (din penalti acordat pentru un fault în careu)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.