Liderul Ligii Naţionale de handbal feminin, Rapid Bucureşti, a fost învins sâmbătă, în deplasare, de formaţia Gloria Buzău, scor 30-25 (10-8), în derby-ul etapei a 15-a. Este a doua înfrângere pentru Rapid în actuala stagiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În celelalte partide ale etapei s-au înregistrat rezultatele: Dunărea Brăila - Minaur Baia Mare 30-33, Măgura Cisnădie - Ştiinţa Bucureşti 30-23, CSM Bucureşti - Gloria Bistriţa 23-23, CSM Slatina - HC Zalău 27-22, Dacia Mioveni - SCM Craiova 21-24.

Meciul dintre CSM Deva - SCM Râmnicu Vâlcea este amânat.

După 15 etape derulate în campionatul intern, Rapid Bucureşti continuă să conducă în clasament, cu 39 puncte, urmată pe podium de campioana CSM Bucureşti 35 şi SCM Râmnicu Vâlcea 34.

Etapa a 16-a programează partide în 23 şi 24 februarie, după care Liga Naţională se întrerupe, pentru meciurile România - Danemarca din preliminariile Campionatului European din acest an.

Competiţia internă este programată a se relua în 12 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.