Echipa Gloria Buzău a refuzat, sâmbătă, să dispute meciul de pe teren propriu cu CS Baloteşti, din etapa a noua a play-out-ului Ligii II, în semn de protest după sancţiunile dictate în urmă cu două zile de Comisia de Disciplină a FRF, informează digisport.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorii pregătiţi de Ion Viorel a intrat pe teren cu tricouri cu mesajele "Dreptate pentru Buzău" şi "Noi nu facem blaturi", după care au urcat în tribună. Fotbaliştii au afişat şi câteva bannere împotriva FRF.

Oaspeţii şi arbitrii au aşteptat la centrul terenului 15 minute, după care centralul a fluierat finalul jocului, astfel încât CS Baloteşti va câştiga meciul cu 3-0, la "masa verde".

Antrenorii Gloriei Buzău, Ion Viorel, Romeo Bunică şi Marian Roşu, au primit, joi, suspendări de câte doi ani din fotbal şi amenzi de 200.000 de lei, pentru meciuri aranjate pentru pariuri, mai multi jucători ai acestei formaţii primind sancţiuni în acest sens de la Comisia de Disciplină a FRF, în urma sesizării Departamentului de Integritate.

De asemenea, jucătorul Cristian Stoicescu a primit o suspendare de opt luni şi penalitate sportivă de 30.000 de lei, Dan Sîrbu a fost suspendat şase luni şi amendat cu 15.000 de lei, Sebastian Agache a primit suspendare de şase luni şi 15.000 de lei, Iulian Dăniţă a primit o perioadă de 12 luni şi o penalitate sportivă de 50.000 lei.

Jucătorul Claudiu Dumitrescu a fost sancţionat cu măsura suspendării pentru o perioada de 10 luni şi o penalitate sportivă de 40.000 lei, iar Daniel George Daniel a fost sancţionat cu măsura suspendării pentru o perioadă de 6 luni şi o penalitate sportivă de 15.000 lei.

Potrivit FRF, jucătorul Cătălin Petruţ Vlaicu a fost suspendat 10 luni şi amendat cu 40.000 de lei, iat Gabriel Bobe a primit suspendate de şase luni şi 15.000 lei amendă.

Jucătorii Adrian Ghinea şi Lucian Pârvu nu au fost pedepsiţi şi Comisia FRF a dispus disjungerea cauzei în ceea ce-i priveşte pe Dan Tulpan, preşedintele clubului Gloria Buzău şi pe jucătorul Adrian Răduca Adrian, urmând să se constituie alte două dosare.

Acest dosar vizează peste zece meciuri aranjate de Gloria Buzău în sezonul 2014/2015 al Ligii a II-a. În această ediţie de campionat, formaţia buzoiană este pe locul al doilea în play-out-ul Seriei I a Ligii a II-a.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.