Antrenorul echipei Eintracht Frankfurt, Oliver Glasner, nu şi-a ascuns entuziasmul după finala Ligii Europa, câştigată la loviturile de departajare în faţa scoţienilor de la Glasgow Rangers, şi şi-a lăudat jucătorii pentru că au revenit după ce au fost conduşi pe tabela de marcaj şi pentru că şi-au păstrat curajul la penaltiuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am câştigat trofeul, e de necrezut. Chiar nu-mi vine să cred! A fost o tensiune brutală, un schimb de lovituri din partea ambelor echipe. La final, ambele echipe s-au simţit epuizate. Apoi am fost mai norocoşi şi am învins la penaltiuri. Băieţii şi-au păstrat curajul, ştiam că Trapp va salva un penalti. Am revenit după ce am fost conduşi. Sunt atât de mândru de echipă! Am jucat treisprezece meciuri în Europa şi nu am pierdut niciunul în acest sezon. Nu am cuvinte să descriu munca grea pe care jucătorii au depus-o pentru a ajunge atât de departe. Toată lumea a dat totul în această căldură incredibilă. Toată lumea şi-a adus contribuţia şi a fost posibil doar cu acest spirit. Acum urmează să sărbătorim câteva zile”, a declarat tehnicianul austriac, potrivit presei internaţionale.

Formaţia Eintracht Frankfurt a câştigat ediţia 2021/2022 a Ligii Europa, învingând în finala de pe stadionul Ramon Sanchez-Pizjuan din Sevilla, miercuri seară, în urma loviturilor de departajare, echipa Glasgow Rangers, scor 6-5 (1-1).

La finalul prelungirilor, scorul era 1-1, golurile fiind marcate de Borre ’69 pentru Frankfurt şi Aribo ’57 pentru Rangers.

La lovituri de departajare, Frankfurt a marcat prin Lenz, Hrustic, Kamada, Kostic şi Borre.

Pentru Rangers au înscris Tavernier, Davis, Arfield, Roofe. A ratat Ramsey.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.