Giuliano Simeone a jucat, miercuri, primele minute într-un meci oficial al echipei Atletico Madrid, fiind trimis pe teren de tatăl său, tehnicianul Diego Simeone, în partida cu Granada.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Simeone jr, în vârstă de 19 ani, nu a evoluat mult, el intrând pe teren în minutul 90+1, în lcoul lui Marcos Llorente, în meciul terminat la egalitate, scor 0-0, pe Wanda Metropolitano.

"Un moment cu totul special pentru mine, pe care l-am visat toată viaţa. Singurul lucru care a lispit pentru a-l face perfect a fost victoria. Le mulţumesc tuturor celor care au ajutat să-l facă posibil", a scris Giuliano pe reţelele de socialziare dupăd ebutul său în LaLiga.

Diego Simeone spune că îşi tratează fiul ca orice alt fotbalist.

"M-am gândit la el ca la un fotbalist. Aveam nevoie de un atacant, a arătat ce are, viteză, intensitate, sper că atunci când va veni vremea lui să poată face faţă, pentru că a adus ceva în plus”, a declarat Simeone.

Giuliano a început fotbalul în ţara sa, Argentina, la River Plate. El a ajuns în septembrie 2020 la Atletico şi a jucat până acum la echipa a doua, unde a înscris peste 20 de goluri.

Diego Simeone are trei fii şi toţi sunt fotbalişti, toţi atacanţi. Cel mai cunoscut este băiatul cel mare al antrenorului echipei Atletico, Giovanni, 26 de ani, care a avut evoluţii destul de apreciate în Italia, unde a evoluat la Gena, Fiorentina, Cagliari şi acum este împrumutat de clubul sard la Verona.

Gianluca, 23 de ani, joacă la CD Ibiza, în liga a patra spaniolă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.