Atacantul Olivier Giroud a declarat, vineri seară, că meciul cu România, scor 2-1, a fost foarte dificil din punct de vedere fizic şi psihic şi că el şi colegii săi răsuflă uşuraţi după rezultatul bun obţinut, informează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Răsuflăm uşuraţi. A fost un meci foarte dificil din punct de vedere fizic şi psihic. Sunt mulţumit că Dmitri Payet a înscris un super-gol. În plan personal, sunt foarte mulţumit că am marcat, pentru că am avut în prima repriză două ocazii cu capul în prima repriză. A fost stresant la început, dar am crescut ritmul. Am obţinut o victorie care ne face bine", a spus Giroud la beIN Sports.

Olivier Giroud a precizat că s-a emoţionat la intonarea imnului Franţei şi a fost mândru atunci când a marcat.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Reprezentativa României a fost învinsă de selecţionata Franţei, scor 2-1 (0-0), în primul meci al Campionatului European, disputat, vineri, pe Stade de France.

Golurile au fost marcate de Giroud '58 şi Payet '89 pentru Franţa, respectiv Stancu '65 (penalti).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.