Federaţia americană de gimnastică a anunţat miercuri că printre sportivii înscrişi la competiţia US Classic, de la începutul lunii august, se numără şi supercampioana Simone Biles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Federaţia americană a ţinut să precizeze însă că „Înregistrarea la US Classic este obligatorie pentru a participa la competiţie, dar nu garantează participarea”. US Classic se va desfăşura în perioada 4-5 august, la Chicago, în NOW Arena.

Printre gimnastele care au depus cereri de înregistrare pentru US Classic se mai numără campioanele olimpice Sunisa Lee şi Jade Carey.

Simone Biles nu a mai concurat din anul 2021, când s-a retras de la Jocurile Olimpice de la Tokyo pentru „a se concentra pe sănătatea sa mentală”. Biles a declarat, după aceea, că „Fizic sunt bine, sunt în formă. Însă, din punct de vedere emoţional, starea mea variază în funcţie de timp şi de moment”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.