Federaţia Română de Gimnastică a anunţat, sâmbătă, primul eveniment dedicat selecţiei de copii cu vârste între 4-7 ani, care va avea loc peste o săptămână la Ploieşti. Printre parteneri: MTS, COSR, autorităţile locale. Selecţia va fi supervizată de nume mari ale gimnasticii româneşti: Octavian Bellu, Larisa Iordache, Marius Urzică sau preşedintele FRG, Andreea Răducan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Tradiţia continuă în gimnastica românească! Sâmbătă, 6 octombrie, începând cu ora 11.00, Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti va găzdui primul eveniment de selecţie pentru cluburile locale de gimnastică, într-o primă etapă a programului Hai cu noi în ţara campionilor!”, a anunţat FR Gimnastică.

Octavian Bellu, Corina Ungureanu, Andreea Răducan, Silvia Stroescu, Larisa Iordache şi Marius Urzică sunt câteva din personalităţile gimnasticii româneşti care îi vor aştepta pe copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani.

Multiplii medaliaţi în toate competiţiile de anvergură le vor face cunoştinţă micuţilor cu cel mai medaliat sport olimpic al României - gimnastica artistică.

”Vino să descoperi multe alte surprize pentru cei mici, dar şi pentru cei mari!”, încheie FRG invitaţia pentru iubitorii acestui sport.

Evenimentul organizat la Ploieşti se va derula în colaborare cu autorităţile locale, Inspectoratul Şcolar Judeţean, dar şi cu sprijinul FR Gimnastică, MTS şi COSR.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.