Gimnasta Sabrina Maneca Voinea s-a clasat pe locul 5, vineri, în finală la sărituri, la Cupa Mondială de la Doha. Ea va mai evolua în finale la bârnă şi sol, iar Andrei Muntean, la paralele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sabrina Maneca Voinea a fost notată cu 12.466, cu care s-a clasat pe locul 5. În calificări a obţinut a treia notă la acest aparat (13.016). Toate aplauzele au mers spre veterana acestui aparat, Oksana Chusovitina, care la 47 de ani a obţinut medalia de bronz (12.916), după Coline Devillard (Franţa, 13.800) şi Camille Rasmussen (Danemarca, 13.333).

Sabrina Voinea va mai evolua, sâmbătă, în finale la bârnă (12.966 în calificări) şi sol (13.266).

Cupa Mondială de la Doha reprezintă debutul la senioare pentru Sabrina Maneca Voinea, fiica fostei campioane Camelia Voinea.

La masculin, România va fi reprezentată în finale doar de Andrei Muntean, sâmbătă, la paralele (14.133, locul 7 în calificări).

Cupa Mondială de la Doha se află la cea de-a 15 ediţie, fiind înscrişi peste 150 de gimnaşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.