Gimnaştii Gabriel şi Robert Burtanete au evoluat, joi, în primele calificări de la Cupa Mondială găzduită de Baku, dar nu au trecut în finale la sol, paralele sau inele. Celelalte trei finale, la sărituri, cal cu mânere şi bară fixă vor avea loc vineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Notele obţinute de gimnaştii tricolori sunt:

Sol - Gabriel Burtanete (13.466, locul 12), Robert Burtanete (12.800, locul 26);

Paralele - Gabriel Burtanete (10.966, locul 38), Robert Burtanete (12.066, locul 28);

Inele - Gabriel Burtanete (13.333, locul 13).

Din delegaţia României mai face parte Nicholas Ţarcă, debutant la acest nivel de competiţie. El va intra în calificări la bară fixă şi la cal cu mânere. Gabriel Burtanete va concura la sărituri şi Robert Burtanete la cal cu mânere.

Potrivit FRG, etapa a treia a Cupei Mondiale, de la Baku, ”reprezintă o etapă de verificare şi de selecţie pentru Campionatele Europene din Antalya (11-16 aprilie), întrecere la care echipa României are ca obiectiv calificarea la Campionatele Mondiale de la Antwerp (29 septembrie - 8 octombrie)”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.