Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, marţi, că îl va transfera pe fundaţul echipei CFR Cluj Răzvan Horj (21 de ani) şi şi-a reafirmat interesul pentru Florinel Coman şi Dragoş Nedelcu de la FC Viitorul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mai iau un fundaş central din România, pe care am pus eu ochii zilele astea. Nu e de la Viitorul. (n.r. - Horj) Mi-a plăcut, nu e foarte tehnic, dar e puternic, e înalt , mie dacă un fundaş central nu dă cu capul, degeaba. Mi-a plăcut că a stat foarte bine cu Craiova, mie îmi place fundaşul care nu se elimină, nu face atac întârziat, stă pe picioare bine, nu e păcălit. Probabil că regula aia (n.r. - folosirea unui jucător sub 21 de ani) o să o eliminăm. Poate îl iau şi pe Florinel Coman, poate îl iau şi pe Nedelcu, poate mai îi iau şi pe doi tineri, pe care nu vi-i spun. Dacă ia campionatul, nu mai pot să-i mai iau. Dacă nu îi iau, să le ridic cota. Să audă ăia, străinii, că îi ia Steaua cu trei (n.r. - milioane de euro), ia să dăm noi patru şi să-i vândă naşul meu cu patru. Care-i problema?", a declarat Becali, la Sport.ro.

El a precizat că un club oferă o sumă foarte mare pentru atacantul Denis Alibec: "Nu pot să vă spun mai mult. Alibec va pleca pe bani mulţi de tot dacă noi jucăm în Liga Campionilor şi intrăm în grupe. O să întăresc echipa, l-am luat pe Deac, e deja al Stelei şi Junior Morais este al Stelei. Morais a semnat, Deac e ca şi semnat. Şi mai iau încă şase, patru, cinci jucători."

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.