Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat miercuri seară că pe măsură ce trece timpul şi se apropie momentul verdicului parcă scad speranţele în privinţa deznodământului care va fi dat de Tribunalul de Arbitraj Sportiv legat de titlul de cammpioană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu ştiu, pe măsură ce trece timpul şi se apropie verdictul parcă au scăzut speranţele. Nu ştiu de ce. Probabil şi că vreau să se termine odată balamucul ăsta. Fie ce-o fi şi cu asta basta", a spus Becali la Digi Sport.

El a subliniat încă că din punctul său de vedere şi al avocaţilor FCSB are dreptate: "Din punctul meu de vedere şi din punctul avocaţilor regulamentul e clar şi dreptate juridică avem noi sută la sută".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Dacă FC Viitorul va avea câştig de cauză la TAS, Becali a spus că îl va felicita pe Gheorghe Hagi: "Nici n-ai unde să ataci şi ce să mai ataci? La revedere şi am terminat bâlciul. Îl sun pe Gică, felicitări, ddacă vrea să răspundă, probabil o să mai fie supărat încă vreo lună, îl sun peste o lună, îi dau mesaj. Dacă nu, o să-l sun când o să-mi răspundă".

Becali, care în urmă cu câteva ore a declarat la Sport.ro că FCSB a achiziţionat un fundaş sârb de 25 de ani, a revenit asupra declaraţiei, spunând la Digi Sport că tranzacţia nu este realizată. "Am văzut un fundaş de 1,90, costă 300.000 de euro. El e alesul, dar nu am spus că l-am cumpărat. Dică şi Meme îl vor. 300.000 convenisem cu impresarul. Acum nu mai e 300.000, o să ceară un milion, că îl vrea Steaua. S-ar putea să nu îl mai luăm. Meme nu mi-a spus că nu e rezolvat şi că încearcă să ia hârtie. Dacă nu află până mâine, va avea hârtia impresarul. Hârtia spune că sunt de acord cu suma de 300.000 de euro. Era supărat foc Meme. Mi-a spus «Îţi baţi joc de munca mea, m-am chinuit două zile». I-am zis că o să-I dau un bonus pentru muncă. Are dreptate, ce să fac?", a afirmat finanţatorul FCSB.

El a vorbit şi despre discuţiile pentru Olimpiu Moruţan. "Ce au mai avansat negocierile? N-a avansat nimic. Iftime vrea 25 la sută, eu am spus 20 la sută. Acum vă daţi seama, după ce dau 700.000 să mai dau şi 25 la sută…E posibil să fie un preţ foarte mare. Şi s-ar putea să mă râzgândesc. În fiecare zi mă sună Dică şi Meme că mă roagă din suflet să termin cu Moruţan, că nu este, că Grecu şi Benzar sunt mai buni ca el… Ce să fac? Nu pot nici să trec aşa", a adăugat Becali.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.