Gigi Becali a declarat că FCSB a făcut cele mai bune transferuri în această perioadă, după ce i-a achiziţionat pe Florentin Matei, Adrian Stoian, Iulian Cristea şi Ioan Hora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Gata, atât..ajunge…m-am gândit…cred că am făcut în iarna asta cu voia Domnului, am luat cei mai buni jucători dintotdeauna..din perioada de transferuri, Matei, Cristea, Stoian şi Ioan Hora..4 jucători am luat, 4 jucători gratis ..zic eu că sunt cele mai bune transferuri pe care le-am făcut vreodată. Hora e genul de atacant pe care eu îl vreau, genul de atacanţi care îmi plac mie, gen Suarez…genul de atacant mobil. El nu e un băiat care a câştigat foarte mult în afară, dar m-a impresionat, mi-a zis: "Nea Gigi, fă contractul care vrei, semnez, eu am făcut bani",  dar n-a făcut mulţi bani, dar a vrut la Steaua. A zis cum vrei, aşa facem..în viaţa mea nu am întâlnit un băiat ca el, un jucător să spună vreau să vin la Steaua, fă contractul cum vrei..e mulţumit", a declarat Becali.

La rândul său, Ioan Hora a afirmat că a fost convins de Gigi Becali în doar cinci minute să vină la FCSB. "E un pas important în cariera mea, vreau să ajut echipa şi de ce nu să putem câştiga campionatul. Cel mai mult voiam să vin şi de aceea a şi rămas la latitudinea dânsului să propună el ce oferta doreşte. Îmi doream să ajung la o echipă de top din România şi mai important e că am ajuns la Steaua".

Pe de altă parte, Becali a mai spus că transferul lui Carlos Fortes de la Gaz Metan Mediaş a picat. "L-am atenţionat, i-am dat ultimatum vineri...ce să facem?. Băiatu a vrut să vină, dar spunea că îl ameninţă imrpesarii că il suspendă…Dumnezeu îţi face echipa, el a vrut să vina Hora, a venit Hora.."

Încet-încet, Becali vrea echipă de români la FCSB. "Mai sunt Planici şi ;omcilovici care sunt titulari..care vor juca..altul nu mai avem…şi Gnohere….şi o să-l vând şi pe el pe 5 milioane şi la revedere şi facem echipă de români".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.