Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat că echipa Chindia Târgovişte a primit mai multe goluri, dar a şi marcat de când este antrenată de Adrian Mihalcea, precizând că formaţia este una mai echilibrată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Farul trebuie să facă un meci complet pentru a marca şi a câştiga acest meci.

“E un meci acasă, o să încercăm să facem fotbalul nostru, să controlăm şi să ne impunem ritmul şi intensitatea jocului. Sperăm să fim penetranţi, să găsim soluţii să marcăm goluri. Chindia, de când a venit Mihalcea, a primit mai multe goluri, dar a şi marcat mai multe. E mai echilibrată, în sensul că doreşte să şi atace, o echipă dacă nu te aperi bine, ştie să te atace. A marcat goluri şi în prima etapă,cu toate că a primit. Trebuie să fim pregătiţi de un meci complet, un meci foarte bun făcut acasă, pe ambele faze, dar în primul şi în primul rând să atacăm foarte bine pentru că trebuie să marcăm. Ne dorim să marcăm şi să luăm cele trei puncte”, a transmis Gheorghe Hagi.

El a precizat că pentru acest meci nu poate conta pe Boboc şi pe Alibec, ambii nefiind la 100% din capacitate şi că în rest nu sunt alte probleme de lot.

În primele două etape din noul sezon Chindia a marcat trei goluri şi a primit patru.

Meciul dintre Farul şi Chindia are loc, vineri, de la ora 21.30, pe stadionul din Ovidiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.