Fostul internaţional Gheorghe Popescu, actual preşedinte al FC Viitorul, a declarat, marţi seară, că victoria României cu naţionala Croaţiei, scor 4-1, de la CE de tineret, este extraordinară, subliniind însă că jucătorii trebuie să rămână cu "picioarele pe pământ".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu se putea mai bine, un rezultat cum nu-l speram. Trebuie să fim atenţi, să rămânem cu picioarele pe pământ. Evoluţia lor ne face să credem că putem ajunge în semifinale. Dar de mâine la muncă, va fi foarte dificil cu Anglia", a spus Popescu.

Echipa naţională de tineret a României a debutat cu victorie la Campionatul European, după ce a învins, marţi, la Serravale, cu scorul de 4-1 (2-1), selecţionata Croaţiei. Două goluri ale României au venit după consultarea sistemului VAR.

Au marcat: Puşcaş (11 – pen.), Hagi (14), Băluţă (66), Adrian Petre (90) / Vlasic (18).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.