Antrenorul Viitorului, Gheorghe Hagi, s-a aflat în tribune la meciul din sferturile Ligii Campionilor dintre Ajax Amsterdam – Juventus Torino, încheiat 1-1, şi spune că echipa italiană a fost dominată din toate punctele de vedere de trupa gazdă şi că olandezii meritau mai mult de la această partidă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că a fost la Amsterdam la partida din Ajax şi Juventus şi a văzut un meci foarte frumos, în care campioana Italiei a fost dominată.

“Am văzut un meci fantastic, un meci foarte frumos. O academie, un Ajax, care de când s-a născut identitatea lor e aceea de a forma jucători şi Olanda în special. Am văzut jucători foarte buni, cu o echipă Juventus puternică din toate punctele de vedere, experimentată, care a stat bine în teren, dar a fost dominată de o echipă cu un concept foarte bun, dominantă din toate punctele de vedere părerea mea şi Ajax merita mult mai mult decât rezultatul obţinut. Sunt fericit că am fost în tribune şi am fost acest lucru”, a afirmat Hagi.

El a mai spus că s-a întâlnit cu reprezentanţi ai academiei de la clubul olandez şi a discutat despre filosofia acestora de forma permanent jucători.

“Am fost şi la academie, am vorbit cu directorul academiei, cu directorul internaţional al lor. Am vorbit cu ei despre filosofia lor în continuare, ce fac, pe ce pun accent. Au format iar jucători foarte buni. Pun mare bază pe legende, pe oamenii care au format, au dat o direcţie acelui club, o identitate importantă, aceea de a câştiga, de personalitate şi de a încerca să câştigi, să fii cel mai bun”, a explicat antrenorul Viitorului.

Hagi spune că nu a discutat despre un eventual transfer al unui jucător al echipei sale la Ajax, dar nu exclude ca un fotbalist de la Viitorul să ajungă în viitor la clubul olandez.

“Am văzut un meci frumos şi pentru meciul ăsta m-am dus. Asta nu exclude că într-o zi, cum s-a dus Marin, poate să fie şi altul, să poată să ajungă acolo. Nu exclude pentru că ideea noastră e să scoatem jucători de nivel foarte mare, la echipe foarte bune”, a explicat Hagi.

Ajax Amsterdam a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul disputat pe teren propriu cu Juventus Torino, în manşa tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.