Antrenorul Viitorului Constanţa, Gheorghe Hagi, spune că CFR Cluj a ajuns în primăvara europeană din Liga Europa pentru a investit foarte mulţi bani în ultimii doi ani şi pentru că are un antrenor foarte bun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că CFR Cluj este un exemplu pentru toată lumea şi demonstrează că orice este posibil dacă ai o strategie bună.

“CFR e un exemplu pentru toţi. Se poate, orice e posibil dacă faci o strategie foarte bună. Ei au avut-o pe termen scurt, cu un antrenor foarte bun, cu o conducere care a investit foarte mulţi bani. Conducerea a venit cu banii, au găsit un antrenor, manager foarte bun, care a selectat jucătorii, a făcut echipă foarte bună şi joacă un fotbal extraordinar, nu bun, extraordinar, în Europa League. Practic se poate, dar ceilalţi trebuie să încercăm să punem aceleaşi elemente importante. CFR a ajuns acolo datorită faptului că a investit foarte mulţi bani, în ultimii doi ani. La fel cum a făcut şi Steaua, dar important in fotbal, prima oară, conducerea să aducă bani, să facă buget”, a afirmat Hagi.

El a mai spus că dacă un club are bani poate aduce jucători foarte buni şi se poate lupta cu formaţiile din străinătate. 

“Dacă ai bani, atunci aduci jucători foarte buni şi atunci poţi să te lupţi cu cei de afară. Dacă nu, e foarte greu. Dacă nu, mergem pe politica noastră să producem noi mulţi jucători şi să găsim jucători care nu joacă de două, trei luni să îi resuscităm noi, dar acolo e greu să te duci european. Poţi să faci ceva în ţară la tine, dar nu european, european îţi trebuie un buget foarte bun pentru a avea jucători valoroşi, nivelul jocului în Europa, mai ales în calificări sau în grupe creşte foarte mult”, a mai declarat Hagi. 

CFR Cluj s-a calificat joi în primăvara europeană, după ce a învins cu 2-0 pe Celtic Glasgow.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.