Echipa naţională a Germaniei a pierdut sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-4, partida amicală disputată în compania naţionalei Japoniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Wolfsburg, pe Volswagen Arena, oaspeţii au deschis scorul în minutul 11, prin Junya Ito, atacantul lui Reims. Gazdele au replicat repede, Leroy Sane egalând în minutul 19, însă Japonia a amuţit tribunele preluând din nou conducerea. De această dată a marcat atacantul lui Feyenoord, Ayase Ueda, în minutul 22 şi la pauză formaţia asiatică a intrat în avantaj, 2-1.

În repriza secundă ambele echipe au efectuat mai multe schimbări, iar selecţionerul japonez Hajime Moriyasu a fost extrem de inspirat. Finalul de meci a aparţinut Japoniei, care a mai înscris de două ori, prin doi jucători intraţi în repriza secundă: Takuma Asano (min. 90) şi Ao Tanaka (min. 90+2). Pasele de gol la ambele reuşite nipone au fost oferite de Takefusa Kubo, intrat şi el în partea a doua a meciului.

Pentru Germania este a treia înfrângere consecutivă şi a patra suferită în acest an.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.